top of page

Fundament voor topprestaties.

19.png

HR-procedures en een personeelsadministratie die op orde zijn; dat is de basis voor topprestaties. Tenslotte wint Max Verstappen ook geen F1 GP in een slechte auto.

 

Een goed georganiseerde personeels-administratie en HR-procedures die kloppen. Essentieel voor iedere organisatie. Uiteraard om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, maar ook om interne processen soepel te laten verlopen. En misschien nog wel belangrijker… om een  betrouwbare werkgever te zijn. Hoe kun je volledige inzet, oprecht commitment en verantwoordelijkheidsgevoel van je medewerkers verwachten, als de basis van je organisatie niet op orde is?

Voor organisaties is het alleen niet altijd even duidelijk welke HR-onderwerpen geregeld moeten worden. En de vraag is of de gehanteerde procedures nog wel aansluiten bij de actualiteit. 
 
Dit traject is de perfecte manier om inzicht te krijgen in de huidige stand van de HR-procedures en personeelsadministratie binnen je organisatie. En vervolgens direct aan de slag te gaan met verdere optimalisatie hiervan. 

 

Inhoud traject

Blok1: Overzicht
Wij voeren een scan uit. Hier bekijken wij op alle relevante, vooraf afgestemde HR-onderwerpen wat de status is. 

Blok 2: Inzicht
De uitkomsten van de scan ontvang je in een overzichtelijk adviesrapport. Hierin staan per onderwerp de concrete inzichten op het gebied van: risiconiveau, te behalen resultaat, benodigd kennisniveau en de tijdsinvestering.

Blok 3: Keuzes maken

Samen bepalen wij, aan de hand van het adviesrapport, de prioriteiten. Op basis daarvan volgt een plan van aanpak met een taakverdeling en een tijdsplanning.

Blok 4: Implementatie
Naast het implementeren van het plan van aanpak leiden wij ook de interne medewerkers op. Zij moeten er straks voor zorgen dat de hernieuwde processen en het beleid juist en tijdig worden gevolgd en uitgevoerd.

Voor wie

 

Voor alle organisaties die hun HR-processen en personeelsadministratie willen actualiseren.

Duur

Dit traject duurt 3 maanden.

Resultaat

  • Risico’s op het gebied van wet-en regelgeving zijn in kaart

  • Personeelsadministratie op orde

  • Een digitale map met templates van contracten en brieven

  • Een actueel handboek HR 

Meer informatie

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over dit traject? Stuur dan een e-mail naar info@daarom.org of neem telefonisch contact met ons op via 085-0604769.

bottom of page