top of page

Uitgesproken trajecten

voor het creëren van

succesvolle organisaties.

45.png

Onze kennis en visie, gecombineerd met het DNA van de opdrachtgever. Dat is de kracht van een ontwikkeltraject. Hierin komt alles samen. Geen eenmalige training, eenmalig advies of losstaand nieuw proces, maar een geïntegreerde aanpak gericht op een specifieke ontwikkeling. Wij ontwerpen het traject voor je, implementeren het met je en zorgen dat je daarna zonder ons door kunt.

 

Onze ontwikkeltrajecten starten daarom altijd met een workshop voor alle betrokkenen. Tijdens deze workshop stemmen we het traject specifiek  af op jouw organisatie. Dus op kenmerken van jouw organisatie zoals cultuur, omgangsvormen, leervormen en de bestaande processen. Zo werken wij samen aan een langetermijnresultaat.

 

Hieronder vind je een overzicht van onze trajecten. 

 

Heb je vragen of andere wensen? Dan horen we dat graag!

Toekomstgericht recruitment

De werving van nieuwe medewerkers is één van de meest onderschatte taken in een organisatie. Hoe haal je het juiste potentieel uit de markt? Lees meer... 

Voor het sollicitatiegesprek

Proces in kaart

HR-processen?! Wat valt daar mee te winnen? Alles! Lees meer…Lees meer... 

Brainstorm sessie

Management Development

De beste mensen benoemen op sleutelposities binnen organisaties is lastig. Al snel wordt gekozen voor het extern werven van een nieuwe manager. Maar is dit altijd de beste oplossing? wij vinden van niet. 

Lees meer.. 

1.png

Stop met beoordelen

Beoordelen is een jaarlijks terugkerend ‘moetje’, dat regelmatig uitloopt op een teleurstelling. Voor de medewerker en voor de leidinggevende. Afschaffen?

Lees meer... 

Sollicitatiegesprek

Radicaal Openhartig Leiderschap

Verantwoordelijkheid, slagkracht, betrokkenheid, eigenaarschap en aanpassingsvermogen. Hoe creëer je een cultuur waar dit gedrag de norm is? Door radicaal openhartig leiderschap Lees meer... 

Stand Up Meeting

Maak van je visie realiteit

'Leiderschap is de capaciteit om visie te vertalen naar realiteit' aldus leiderschap goeroe Warren Bennis. Medewerkers nemen meer verantwoordelijkheid en zijn flexibeler als zij verbonden zijn met het doel van de organisatie. Zeker in tijden van constante verandering. Maar hoe formuleer je een duidelijk doel en zorg je voor intern draagvlak? 

Lees meer... 

Brainstormen

Fundament voor topprestaties

HR-procedures en een personeelsadministratie die op orde zijn; dat is de basis voor topprestaties. Tenslotte wint Max Verstappen ook geen F1 GP in een slechte auto.  Lees meer...

13.png
bottom of page