Vind je het leuk om mensen te ontwikkelen in leiderschap, communicatieve vaardigheden, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling?

 

Heb je minimaal 3 jaar ervaring als trainer in het bedrijfsleven of bij overheid? Kun je niet alleen trainingen faciliteren, maar ook een manual schrijven, een trainingsprogramma ontwikkelen en een project leiden? 
 

Dan hebben wij een onwijs leuke, interessante en veelzijdige functie voor jou!

Als trainer bij Daarom voer je trainingen uit bij verschillende opdrachtgevers in Nederland. Van klein marketingbureau tot grote speler op de zorgmarkt. Zowel de opdrachten als de opdrachtgevers zijn divers. Bij ons kom je niet de puntjes op de i zetten maar heb je zelf veel invloed om de manier waarop je traint en het trainingsprogramma. Je gaat zowel zelfstandig als in teamverband aan de trainingstrajecten ontwikkelen en uitvoeren. Altijd radicaal openhartig, praktisch en met plezier.

 

Het is daarom belangrijk dat je affiniteit hebt met blended learning. Met jou voor de groep zijn er geen eentonige trainingsdagen. Want je gebruikt je creativiteit om steeds weer programma's neer te zetten met interactieve werkvormen. 

 

Je belangrijkste taken op een rij:

  • Het ontwikkelen en uitvoeren van trainingsprogramma’s;

  • Het ontwikkelen van bijpassende materialen (denk aan werkvormen, casuïstiek, opdrachten, video’s, challenges etc.)

  • Nadenken over vernieuwende programma’s;

  • Actief deelnemen aan ons Daarom Netwerk met blogs, video’s, presentatie en spiekbrieven;

  • Het begeleiden en/of ondersteunen van andere (freelance) trainers in de uitvoer van diverse programma’s.
     

Image by Kvalifik

Over Daarom 

Wij zijn helder en uitgesproken. We houden niet van onnodige poespas. En we helpen organisaties op het gebied van Leiderschap, HRM en Leren & Ontwikkelen concreet verder. Organisaties die voelen dat zij moeten bijsturen om hun doelstellingen te behalen. Dit doen wij op directie- en managementniveau en door medewerkers mee te nemen in noodzakelijke veranderingen, juist in deze turbulente tijd waarin niets hetzelfde blijft!

 

We werken met trajecten en toolkits, die snel zichtbaar resultaat opleveren. Daarnaast geven we advies, trainingen en ondersteuning waarmee organisaties hun menselijk potentieel maximaal benutten. De vraag naar inzet van vaste en interim professionals die ons gedachtegoed op gebied van HRM en Leren & Ontwikkelen delen groeit enorm. Dit verdient een juiste focus. Daarom willen we deze dienstverlening prominenter in de markt gaan zetten. Bouw jij met ons mee?

Image by Austin Distel

Onze ideale collega 
Is vlot, nieuwsgierig en scherp. Maar ook gedreven, in voor een geintje en een tikje eigenwijs. Denkt niet alleen maar doet ook. Durft fouten te maken maar ook te herstellen!

 

Beschik jij over: 
•    een HBO werk- en denkniveau;
•    een enthousiaste en servicegerichte persoonlijkheid;
•    een proactieve werkwijze;
•    minimaal 3 jaar ervaring als trainer en ontwikkelaar.

!  

En… misschien wel het allerbelangrijkste; gelooft in de visie van Daarom.

1644420552471.jfif

Chris Vonk
Commercieel Manager
chris@daarom.org
06-28350094