top of page
Schermafbeelding 2020-06-20 om 19.31.38.

Grip op je personeelsbestand.

Grip op je personeelsbestand.

Janneke_Sinke_PS_55B0290_1000.jpg

Krachten

bundelen.

Daarom. 

Begin 2020 hebben wij besloten onze krachten te bundelen. We hebben alle drie ervaren hoe het is om in je loopbaan kansen te krijgen, een manager te hebben die je sterke punten kent en die ook begrijpt dat je niet alles kunt. We hebben vertrouwen gekregen en fouten gemaakt. Daar hebben we misschien wel het meest van geleerd. Dit heeft ons succesvol gemaakt en ook de organisaties waarvoor we hebben gewerkt.

 

Wij delen dan ook de overtuiging, dat dit de basis is van succes. Vertrouwen geven, duidelijk communiceren en je uitspreken. Zeker in een constant veranderende wereld. Wat je vandaag leert, is morgen verouderd. Kennis is niet meer onderscheidend. Het gaat om vaardigheden en om aanpassingsvermogen. Om wat je bijdraagt en niet om wie je bent.

 

Het klinkt zo simpel. Maar hoe kun je verantwoordelijkheid nemen, innoveren en ondernemen als de gehele organisatie gericht is op rapportagelijnen en op kwaliteitsprocessen? Een organisatie dus, waar het voorkomen van fouten belangrijker is dan het verzilveren van kansen.

 

Daar zit onze passie. directies, leidinggevenden en HR-afdelingen meenemen in hoe je een organisatie realiseert waar de kwaliteiten van medewerkers tot hun recht komen. Waar mensen niet komen werken, maar iets komen bijdragen. Waar mensen ruimte ervaren om verantwoordelijkheid te nemen. Een organisatie waar medewerkers fouten mogen maken en waar plezier in het werk serieus genomen wordt.

 

Onze ervaring en expertise op executive niveau, binnen Human Resource Management en op het gebied van Learning & Development zorgen voor een krachtige combinatie. Wij kennen de belangen in de directiekamer, begrijpen de ontwikkelingen die HR moet doormaken en weten hoe je leiderschap ontwikkelt.

 

Of het nu gaat om een individuele leidinggevende of om de hele organisatie. Ontdek je kracht, ontwikkel die verder en wees er trots op. Zo kun je uitblinken. Daarom.

bottom of page