Organisatiesucces is mensenwerk. Investeren in de ontwikkeling van medewerkers is daarom cruciaal. Bij ons ga je aan de slag met het ontwikkelen van op maat gemaakte trainingen en programma's waarmee onze opdrachtgevers het menselijk potentieel in hun organisaties maximaal benutten. Dat is onze kracht.

 

Je bent nieuwsgierig en geïnteresseerd in hoe mensen leren en begrijpt goed wat didactiek is. Hierdoor ben je in staat de leukste en beste trainingen en programma's te ontwikkelen. Door jouw sterke stakeholder management weet je precies de behoeftes van de diverse opdrachtgevers te vertalen naar leertrajecten.

 

Verder draag je ook zorg voor alle praktische zaken die geregeld moeten worden rondom leertrajecten, leermiddelen en trainingen. 

25.jpg

Over Daarom 

Wij zijn helder en uitgesproken. We houden niet van onnodige poespas. En we helpen organisaties op het gebied van Leiderschap, HRM en Leren & Ontwikkelen concreet verder. Organisaties die voelen dat zij moeten bijsturen om hun doelstellingen te behalen. Dit doen wij op directie- en managementniveau en door medewerkers mee te nemen in noodzakelijke veranderingen, juist in deze turbulente tijd waarin niets hetzelfde blijft!

 

We werken met trajecten en toolkits, die snel zichtbaar resultaat opleveren. Daarnaast geven we advies, trainingen en ondersteuning waarmee organisaties hun menselijk potentieel maximaal benutten. De vraag naar inzet van vaste en interim professionals die ons gedachtegoed op gebied van HRM en Leren & Ontwikkelen delen groeit enorm. Dit verdient een juiste focus. Daarom willen we deze dienstverlening prominenter in de markt gaan zetten. Bouw jij met ons mee?

7.png

Onze ideale collega 
Is vlot, nieuwsgierig en scherp. Maar ook gedreven, in voor een geintje en een tikje eigenwijs. Denkt niet alleen maar doet ook. Durft fouten te maken maar ook te herstellen!  Verder beschik je over:

•    aantoonbare werkervaring in het ontwikkelen van (online)trainingen en programma's;

•    organisatorisch talent. Zaken zijn bij jou strak en goed geplant. Deadlines haal je met gemak;
•    kennis van didactiek en begrip over hoe je een training of programma ontwikkelt. Ook vind je het leuk om hier continue 
      over bij te blijven leren;
•    ervaring met (breed) stakeholder management. Je bent een echte verbinder en legt makkelijk contact;
•    een afgeronde HBO-opleiding, waarin je ervaring of kennis hebt opgedaan in de richting van onderwijskunde,
      
didactiek of ontwikkelen van trainingen of programma's.

 

En… misschien wel het allerbelangrijkste; geloof je in de visie van Daarom.

En… misschien wel het allerbelangrijkste; gelooft in de visie van Daarom.

1644420552471.jfif

Chris Vonk
Commercieel Manager
chris@daarom.org
06-28350094