vr 13 nov. | Online bijeenkomst

Hybride werken vraagt om radicaal openhartig leiderschap

Hybride werken, oftewel (samen)werken onafhankelijk van de locatie. Een positief voortvloeisel uit deze bijzondere periode en zeker een blijver na Covid-19. Althans als je dit goed wordt ingericht en aangestuurd. Radicaal openhartig leiderschap is hiervoor de basis.
Registratie is afgesloten
Hybride werken vraagt om radicaal openhartig leiderschap

Tijd en locatie

13 nov. 2020 10:00 – 10:30
Online bijeenkomst

Over het evenement

Hybride werken, oftewel prettig (samen)werken onafhankelijk van de locatie. Een positief voortvloeisel uit deze bijzondere periode en zeker een blijver na Covid-19. Althans als je dit goed wordt ingericht en aangestuurd. 

Radicaal openhartig leiderschap is hiervoor de basis. Nooit eerder was de combinatie van duidelijkheid creëren en in verbinding staan zo essentieel. En nooit eerder was de rol van de leidinggevende zo zichtbaar. 

De artikelen met tips over thuiswerken en/of hybride werken vliegen je om de oren. Wat we moeten doen is duidelijk. Maar hoe pak je het aan? In deze bijeenkomst staan we niet stil bij de WAT maar richten we ons echt op de HOE.

In 30 minuten nemen we je mee in wat radicaal openhartig leiderschap inhoudt en wat dit je als leidinggevende kan brengen.

In de sessie staan onderstaande vragen centraal:

# Hoe blijf op de hoogte wat er speelt in je team of bij individuele medewerker?

# Hoe zorg je voor betrokkenheid bij de te behalen doelen?

# Hoe ben je duidelijk over je verwachtingen voor de komende periode?

# Hoe richt je de werkweek overzichtelijk in?

# Hoe zorg je voor gezonde werkomstandigheden voor jezelf en je team?

Na de sessie ontvang je van ons gratis een coachtkaart met daarop de theorie en opdrachten zodat je direct zelf aan de slag kan.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Aanmelding bijeenkomst
    €0
    €0
    0
    €0
Totaal€0