Een flexibele rol bij een kleinschalige ambitieuze HR dienstverlener. In deze rol ben je accountmanager, adviseur, recruiter en soms administratief medewerker. Bij ons kun je meegroeien en krijg je de ruimte en vrijheid om je eigen business te ontwikkelen.

Voor het op- en uitbouwen van onze W&S en interim-dienstverlening zoeken wij een commerciële topper die het gehele proces voor een opdrachtgever en een professional wil begeleiden. Iemand die gelooft in het belang van onderscheidend werkgeverschap en dit samen met ons en onze professionals wil uitdragen. Bij Daarom bouw je mee aan een organisatie die werkplezier en topprestaties bij elkaar brengt.

7.jpg

Over Daarom 

Wij zijn helder en uitgesproken. We houden niet van onnodige poespas. En we helpen organisaties op het gebied van Leiderschap, HRM en Leren & Ontwikkelen concreet verder. Organisaties die voelen dat zij moeten bijsturen om hun doelstellingen te behalen. Dit doen wij op directie- en managementniveau en door medewerkers mee te nemen in noodzakelijke veranderingen, juist in deze turbulente tijd waarin niets hetzelfde blijft!

 

We werken met trajecten en toolkits, die snel zichtbaar resultaat opleveren. Daarnaast geven we advies, trainingen en ondersteuning waarmee organisaties hun menselijk potentieel maximaal benutten. De vraag naar inzet van vaste en interim professionals die ons gedachtegoed op gebied van HRM en Leren & Ontwikkelen delen groeit enorm. Dit verdient een juiste focus. Daarom willen we deze dienstverlening prominenter in de markt gaan zetten. Bouw jij met ons mee?

42.jpg

Onze ideale collega 
Is vlot, nieuwsgierig en scherp. Maar ook gedreven, in voor een geintje en een tikje eigenwijs. Denkt niet alleen maar doet ook. Durft fouten te maken maar ook te herstellen!  Verder:  

  • heb je een commerciële mindset en een actief netwerk binnen HRM; 

  • ben je een zelfstarter; 

  • weet je waar HR over gaat. Je hebt bijvoorbeeld een HR opleiding afgerond en/of  werkervaring in een HR rol; 

  • heb je HBO werk- en denkniveau; 

  • ben je bewezen commercieel succesvol; 

  • woonachtig in de Randstad. 

 

En… misschien wel het allerbelangrijkste; geloof je in de visie van Daarom.

En… misschien wel het allerbelangrijkste; gelooft in de visie van Daarom.

1644420552471.jfif

Chris Vonk
Commercieel Manager
chris@daarom.org
06-28350094