top of page

Maak van je 7 een 9.

Niet van je 4 een 6.

18.png

Waarom pas aan de slag met een coach als je vastloopt?  Doen waar je goed in bent. Maar dan beter. En dat op ieder moment. Daar draait het om. Toch!? Onze business coaches ondersteunen je daarbij.

 

Geef jezelf een duwtje in de goede richting. Coaching die je helpt om inzicht te krijgen in je sterke punten en persoonlijke drijfveren. Goed leiderschap begint met zelfkennis en met het accepteren van jezelf. Herken je eigen patronen. Laat ze de controle niet overnemen maar zet ze bewust in. Zorg dat je met mensen werkt die je mindere punten aanvullen en gun hen ook de ruimte om jou aan te vullen.

 

Met dit inzicht ben je ook beter in staat een team te formeren en te leiden. Hoe vul je elkaar aan en hoe verdeel je de taken zo, dat iedereen werkt vanuit zijn of haar kwaliteiten? Dit geeft vertrouwen en zorgt voor een gedeeld gevoel van verantwoordelijkheid.

 

Wil je weten of jij een manager in de dop bent ga dan naar onze toolkit 'Ben ik een leider?'.  Ben je al manager en wil jij je verder ontwikkelen dan is onze toolkit ‘Management Coaching’ iets voor jou.

 

Heb je een meer specifieke coachingvraag op het gebied van leiderschap of wil je een traject op maat binnen je organisatie? Neem dan contact met ons op. We starten altijd met een kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis daarvan maken we concrete afspraken over doelstellingen, aanpak en kosten.

bottom of page