top of page

Meten is weten.

33.png
14.png

Assessments zijn een belangrijke basis in onze dienstverlening. Zeker in deze tijden van constante verandering. Diploma’s worden minder belangrijk want de kennis van gisteren is morgen verouderd. Het gaat om aanpassingsvermogen en flexibiliteit. Maar ook om verantwoordelijkheid en snelheid. Dat vraagt intrinsieke motivatie en verbondenheid met de organisatie. Medewerkers verwachten ook andere zaken van hun werkgever. Betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling staan centraal.

 

Hoe kan je op basis van een paar gesprekken en je onderbuikgevoel weten of er echt een match is tussen de bedrijfscultuur en de persoonlijkheid van de kandidaat? Wat ga je ontwikkelen als je niet exact weet wat er onder de motorkap zit? Indien we een auto kopen of een huis verbouwen gaan we ook niet alleen af op uiterlijke kenmerken en onderbuikgevoel.

 

Assessments hebben een brede voorspellende waarde op de ontwikkelmogelijkheden van de medewerkers en geven meer zekerheid dat een kandidaat succesvol wordt binnen een organisatie. Een essentiële tool om je menselijk potentieel optimaal te benutten.

 

Onze assessments zijn een unieke combinatie van de testmethodiek van HFM Talentindex en de kennis en begeleiding van Daarom® Organisatieontwikkeling.

Meer weten over de mogelijkheden om assessments te integreren binnen jouw organisatie?


Neem dan contact met ons op. Zelf vast aan de slag? Bekijk hier onze toolkits.

assessments.jpg
bottom of page